luni, 16 noiembrie 2009

Stemulin un produs inovator

TRATAMENTELE CU CELULE STEM REPREZINTA ULTIMA REVOLUTIE IN MEDICINA MODERNA

In momentul de fata exista indicatii specifice de utilizare a celulelor stem in peste 70 de boli

REFACEREA ORGANELOR BOLNAVE, DEGENERATE, INBATRANITE

RESTAURAREA BALANTEI BIO-CHIMICE

MARIREA TRAFICULUI LIMFOCITELOR SI MONOCITELOR

CANCER, PRE si POST CHIMOTERAPIE, SCLEROZA MULTIPLA, HEPATITE, CIROZA, DIABET, BOLI NEUROLOGICE, PARALIZII, LIMFOMA, BOLI DEGENERATIVE (RETINOPATIE, MIOPIE, INSUFICIENTA RENALA, PARKINSON, ALZHEIMER, SINDROM DOW etc.), STARE POST-OPERATORIE, RANIRI, INFARCT MIOCARDIC, etc.

STEMULIN TM (Stem Cell Activator) este de asemenea recomandat in: infarct miocardic, osteoporoza, cancer, hemoragie si infarct cerebral, arterite, scleroza multipla, hepatita, ciroza, insuficienta renala, diabet zaharat, boli ale aparatului digestiv, ale plamanilor, retinopatie degenerativa, miopie, artrite, reumatism, dureri articulare, boli neurologice si musculare degenerative (Parkinson, Alzheimer, scleroza amiotrofica laterala, paralizii, miopatii), arsuri, raniri, etc.

Celulele Stem reprezinta fundatia sistemului de regenerare, reparare si vindecare a organismului. (Cristian Drapeau, Ms.C.) ...mai mult pe


marți, 3 noiembrie 2009

Retete de la Bunica

Retete ale bunicii

Multi au uitat sau nu cunosc medicina populara, articolul nu se refera la tratamente pseudostiintifice ca unele de exemplu la vechii egipteni care foloseau ochi sau excremente de crocodil pentru vindecarea bolilor, ci la medicina populara care a folosit întradevar la alinarea sau tamaduirea bolilor pe aceste cunostinte se bazeaza de fapt medicina si farmacologia de astazi.

Ceai
Unele din aceste retete sunt:
Boli ale aparatului digestiv
 Contra diareii
1. Soldatii prinzionieri de razboi au folosit contra diareii fiertura din frunza de nuc (contine tanin), sau cartofi arsi în foc (carbonizati).
2. Oul nefiert pe stomacul gol, sau zeama (fiertura) de orez, sau acid lactic din farmacie la fel era folosita cu rezultate bune.
3. Dieta severa: numai ceai si pâine prajita.
 Dispepsiile (Stomacul deranjat)
1. A fost ameliorat prin consumarea unui amestec o solutie cu o dilutie diferita (de apa, zahar, sare, otet) sau zeamä de varza acra.
2. mujdeiul facut cu usturoi ajuta de asemenea.
Boli ale aparatului respirator
Tusa, raceala, guturai
1. bai calde, bauturi fierbinti, diferite ceaiuri cu sau fara alcool.
2. în ameliorarea tusei ajuta mierea de albine ca atare sau amestecata cu ceai sau lapte cald.
3. în stari gripale ajuta o frictiune (masaj) energic cu alcool camforat.
4. rinita, caile nazale inflamate si nasul înfundat, picäturi nazale cu apa sarata amelioreaza suferinta.
5. faringita (durerea de gât) era indicata o gargara cu apa sarata de 3 - 4 ori pe zi, si compresa pe gât.
Boli ale aparatului locomotor
 Reumatismul
Boala care si azi creeaza probleme serioase medicinii, în trecut era tratata cu:
1. întepaturi de albine (atentie cei care sunt alergici) în locurile critice, sau cu urzica (urzicarea locului dureros).
Boli ale organelor de simt
Otita (durerea de ureche)
1. fiind tratata cu o lingurita de ulei (comestibil) caldut turnat în ureche, sau pe un tampon de vata.
Boli ale sistemului nervos
 Migrena, durerea de cap
1. în functie de cauza este determinat tratamentul, de exemplu dupa o enervare, plimbare în aer liber important este pentru calmare "ritmul" pasilor.
Rani, contuzii
 Ranile
1. cele infectate erau tratate cu propolis (de albine) diluat în alcool.
2. rani purulente vechi recidivante, pesulatii cu benzina usoara cu iod
3. Medicina veterinara din Bucuresti folosea fönul (uscatorul de par), deviza: "o rana curata si uscata nu se infecteaza"
 Contuziile (loviturile, vânataile)
1. compresa rece cu sare cu otet, sau gheata (reduce inflamatia).
Boli infectioase
 Febra mare de durata
1. comprese cu apa la temperatura camerei pe brate, picioare sau burta.
Intoxicatii
1. laptele era universal, azi ca detoxifiant se foloseste diferentiat deoarece în anumite intoxicatii laptele favorizeaza absorbtia toxicului mai repede.

echipa www.herbafarm.ro

Gripa

Gripa este o viroza respiratorie cu fenomene de afectare generala, cu aparitie sporadica, epidemica sau chiar pandemica.Trei tipuri principale: tipul A, cel mai patogen, implicat in pandemii, tipul B ce da Imbolnavirile locale si tipul C, cel mai slab patogen. Sursa de infectie = omul bolnav cu forme inaparente sau grave.Calea de transmitere este aerogena: contact direct, prin picaturile lui Pflűge.Receptivitatea este generala, imunitatea postinfectioasa si dupa vaccinare (scurta de 6 luni dupa administrare) este specifica de tip si varianta antigenica.



Incubatie scurta,1-3 zile.Debut brutal:frisoane, febra 39-40 °C, mialgii (zdrobire musculara), cefalee/ debuturi apoplectice, la tineri, cu lipotimii, colaps sau exitus (moartea) In primele 24-48 ore.Evolutia este dominata de simptome generale toxice nu de catarul respirator: febra crescuta, facies si conjunctive injectate, cefalee frontala si suborbitara, dureri ale globilor oculari la miscare si apasare, lombalgii, hiperestezie cutanata, somnolenta sau agitatie, laringo-traheita cu tuse uscata, raguseala.Se pot asocia: varsaturi, diaree, epistaxis, tahipnee (la vârstnici ca element de risc). Complicatii: laringita, bronsiolita, pneumonia, meningoencefalita. In sarcina, mortalitatea prin gripa e dubla are efect teratogen In primele trei luni.

Obiective de Ingrijire

Asigurarea obligatorie a repausului la pat (gripa pe picioare poate fi letala); camere bine aerisite, fara supraIncalzire si aglomerari (risc de suprainfectie microbiana); evitarea contactului cu alte persoane (risc In dublu sens); persoanele active se izoleaza la domiciliu din motive epidemiologice. Alimentatie bogata, adaptata starii bolnavului (hidrozaharat);aport caloric si hidric suficient tinând cont de febra si transpiratie;dezinfectia si igiena mucoaselor: ochi, nas, gât; mpachetari hipotermizante, mai ales la sugari (risc convulsivant) si batrâni. Mici Ingrijiri cotidiene: transpiratia (stergerea cu prosop uscat, cu alcool mentolat, lenjerie schimbata), combaterea tusei, decongestionante nazale (nu se administreaza sub 2 ani); sprijin pentru defecare, urinare; se interzice aspirina la copii sub 17 ani-risc de Sindrom Reye; supravegherea permanenta pentru a surprinde complicatiile: convulsii, deshidratare, senzatia de sufocare, tahipnee, tahicardie sau complicatii microbiene supraadaugate.

Profilaxia gripei

Masuri generale: izolare, dezinfectie umeda, evitarea aglomeratiilor. Masuri speciale: vaccinarea antigripala mai ales la persoanele cu BPOC (boala pulmonara obstructiva cronica), cardiaci, astmatici, peste 65 ani, personalul din unitati de ocrotire, spitale, cei cu boli cronice (diabet, ciroza), inf HIV cei ce fac tratament cu aspirina, cortizon, citostatice, gravidele In trimestrul II si III de sarcina. Vaccinarea se face de obicei In lunile octombrie sau noiembrie.

pe www.herbafarm.ro sigur gasesti ceva pentru tratarea gripei